Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,058 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is…
ONLY
Hasselt +2 locations
ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van ONLY in Hasselt! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
ONLY
Hasselt
ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze nieuwe winkel van ONLY in Hasselt ! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
VERO MODA WIJNEGEM IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT. Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van VERO MODA in Wijnegem!
Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan in Antwerpen én ben jij trendsettend, spontaan en servicegericht? Wat ga je doen als Verkoopmedewerker in Antwerpen?
A little bit of history. Lacoste, the story of an iconic brand. A love for the game, a passion for innovation and a certain French elegance.
Agilitas
Pelt
Voor een bakkerij in Pelt zijn wij op zoek naar jobstudenten winkelbediendes (18+)voor het weekend: Je wordt tewerkgesteld in de bakkerij als verkoopsmedewerk…
Heb je interesse om als jobstudent te werken bij het UZ Brussel? Je moet in aanmerking komen voor het statuut van jobstudent, je kan dit nakijken op :
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
Care.be
Belgium +1 location
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten, zowel na de schooluren als tijdens de vakantie.