Jobstudent Rijbewijs B jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 10 jobs
Agilitas
Tessenderlo
Minstens 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B. … Heb je minstens 2 jaar je rijbewijs op zak? Op op zoek naar een uitdagende studentenjob op zaterdag?
Je bent in het bezig van een rijbewijs B. … Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? … Banen op het park - Onderhoud.
In het bezit zijn van rijbewijs B (verplaatsen van personenwagens en bestelwagens). … Voor een klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een enthousiaste en…
Je bent in het bezit van een definitief rijbewijs B. … Ben je een vroege vogel met een definitief rijbewijs B? … Bpost zoekt gedreven studenten in hun regio (Dilsen…
JobTalent
Mol
Voor één van onze klanten regio Mol, zijn wij op zoek naar jobstudent productiemedewerkers voor tijdens de zomerperiode. … Sporadisch werk je ook op vrijdag.
Voor onze klant zijn we op zoek naar een jobstudent die auto's wil poetsen. Ervaring is een pluspunt, een opleiding carrosserie ook.
Voor eventuele activiteiten op verplaatsing is er een klein busje voorzien, waarvoor je over rijbewijs b dient te beschikken. … Je beschikt over een rijbewijs B.
Blabloom
Oudsbergen
In het bezit zijn van rijbewijs B is een pluspunt! … Industrieweg Noord 1102 bus B 3660 Oudsbergen. … Voor onze baby-en kinderwinkel -Blabloom- zijn we op zoek naar…
Easy apply
Je bent in het bezig van een rijbewijs B. … Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? … Banen op het park - Onderhoud.
Easy apply
Je beschikt over een rijbewijs B omdat je ook producten gaat ophalen en brengen. Heb je interesse om als jobstudent te werken in Tessenderlo?
Easy apply
» Post your CV - It only takes a few seconds