Jobstudent September jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Torhout
Je bent beschikbaar van eind september tem eind december. We bieden de mogelijkheid om te werken in het kader van jobstudent op zaterdag.
vind!
Rumbeke
Je staat in voor de mechanische montage van onderdelen voor de aardappel-en wortelrooimachines. Wat maakt jou de geknipte kandidaat?
Voor een klant van Let's Work zijn we op zoek naar een jobstudent voor de maand September: Je verzamelt alle nodige documenten die horen bij een verkochte…
Je bent vlot beschikbaar tijdens de maanden juli, augustus en september. Ben je in juli, augustus en september nog vrij kom dan ons technisch team versterken en…
Let's Work Izegem is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten ! We zoeken een 5 à 6 jobstudenten om te werken op zaterdag (wekelijks van 8h tot 17h) voor het…
Roeselare
Als jobstudent word je ingezet als metaalarbeider. Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je zal meehelpen in de montage. Zowel zelfstandig als in team werken.
Voor een klant van Let's Work Roeselare zijn we op zoek naar een jobstudent voor midden augustus en september. Bel ons gerust op 051/26 47 50.
Hiervoor moet je u op regelmatige basis kunnen vrij maken op volgende momenten (tussen september 2018 - januari 2020): MA - DI - WOE - DO- VRIJ:
Voor een jong en dynamisch bedrijf in Wielsbeke, zijn wij op zoek naar een jobstudent/ vakantiejobber voor onmiddellijke opstart voor de volledige maand…
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je brengt de gerechten en de dranken aan tafel. Je ruimt de tafels af. Je hebt ervaring met het dragen van plateaus.