Jobstudent September jobs in Zeebrugge

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 20 jobs
Knokke-Heist
Je bent beschikbaar tijdens september 2019. Je krijgt een studentencontract tijdens de maand september voor maximum 475 uren.
Je bent beschikbaar 17 september vanaf 16 uur, geen einduur gekend. Hubo Knokke zoekt studenten die willen mee helpen met de inventaris.
Knokke-Heist
Je krijgt een studentencontract tijdens de zomermaanden (juli, augustus en/of september) voor maximum 475 uren. Word jij onze nieuwe vriendelijke collega?
Voor een kledingwinkel regio Knokke zoeken we een jobstudent op 7 - 8 - 14 september (m/v). Ben je die dagen vrij en verdien je graag een centje bij?
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je brengt de gerechten en de dranken aan tafel. Je ruimt de tafels af. Je hebt ervaring met het dragen van plateaus.
Agilitas
Adegem
Studentenjob voor 4 weken in Augustus en/of september. Je bent 4 weken beschikbaar gedurende augustus en/of september. Je hebt vervoer naar Adegem.
Een studentenjob voor de eerste drie weken van september. Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Ja staat in voor het werken in de werkplaats van het bedrijf.
Hiervoor moet je u op regelmatige basis kunnen vrij maken op volgende momenten (tussen september 2018 - januari 2020): MA - DI - WOE - DO- VRIJ:
In september kun je werken. Jobstudent gezocht voor eenvoudig schilderwerk te Zedelgem in september! De eerste, de tussen- en de afwerkingslagen aanbrengen.
Zondag 8 september van 11u tot 20u. Maandag 9 september van 10u tot 19u. Voor een Kaasbeurs op 08/09 en 09/09 zijn we op zoek naar studenten die ene woordje…