Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 316 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
ONLY
Hasselt +2 locations
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van ONLY in Hasselt! ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
ONLY
Hasselt
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze nieuwe winkel van ONLY in Hasselt ! ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
Je houdt de winkel altijd netjes op orde. Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. Je vult elke dag de hele winkel mee aan.
Inmiddels heeft Sacha bijna 60 winkels in Nederland, België, Duitsland én Luxemburg. Je zorgt samen met je collega’s voor een verzorgde winkel en een perfecte…
Je hebt ervaring met het werken in een winkel. A little bit of history. Lacoste, the story of an iconic brand. 1933, Lacoste becomes a legend.
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van VERO MODA in Gent! VERO MODA GENT IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT.
Agilitas
Rijkevorsel
Netjes houden van de winkel. Een jobstudent bij Action is klantvriendelijke, netjes en een harde werker. Dan ben je bij Action aan het juiste adres voor een…
Agilitas
Hasselt
Voor een winkel te Kuringen zijn we op zoek naar gedreven Jobstudenten. Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de…