Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Alleur

Page 1 of 52 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
Agilitas
Riemst
Voor een frituur in regio Riemst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die ieder weekend -zaterdag- en/of zondagavond - beschikbaar is om te werken.
Saint-Georges
Je bent praktisch ingesteld, dynamisch en plichtsbewust om goed werk te leveren; Je takenpakket is dan ook uitgebreid en uitdagend: Je werkt vlot met MS Office.
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
Jobmatch
Tongeren
Voor een firma, dat gespecialiseerd is in vloerbekleding, zijn wij momenteel op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent. Je bent vlot en vriendelijk.
Agilitas Tongeren
Riemst
Je werkt iedere zaterdag en/of zondagavond (van 17u tot 22 of 23u) *. Willen werken tijdens de avonduren.
Voor onze klant, een doe-het-zelf winkel gelegen te Tongeren, zijn we op zoek naar een jobstudent om inventaris te tellen: Je werkt met een scanner.
IMPACT
Bilzen
Dan is de job als student-lasser zeker iets voor jou! Leuke job om een eerste ervaring op te doen. Je wil graag professionele ervaring opdoen en eveneens een…
TopAngels
Lanaken
Je kan werken als jobstudent. Voor een gloednieuwe bakkerij in Lanaken centrum zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor tijdens het schooljaar,…