Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 505 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN ALS JOBSTUDENT IN ANTWERPEN: Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent verkoper in onze winkel in Antwerpen!
Berca.be
Aartselaar
Een gevarieerde en boeiende vakantie job met leuke collega’s en wekelijks nieuwe, trendy schoenencollecties. We zijn op zoek naar een jobstudent in ons berca.be…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Agilitas
Turnhout +1 location
Dan word je van deze vacature wellicht zeer blij. Zoek je een leuke bijverdienste en heb je tijdens weekdagen enkele uren vrij?
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Werken bij het Wit-Gele Kruis is meer dan een job. Dan kan je bij ons als jobstudent zorgkundige werken. Zodra je afgestudeerd bent, kan je een verpleegkundig…
Care.be
Westerlo +6 locations
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klant te Geel van 16/09 tot 20/09.
Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. Ben jij ons vers talent?
Lago
Lier
Het zwembad wordt in PPS-formule geëxploiteerd: Een samenwerking tussen publieke partner de stad Lier, en privé partner Lago, gespecialiseerd in de uitbating…