Jobstudent jobs in As

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 160 jobs
Houthalen-Helchteren Houthalen +4 locations
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Zonhoven
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
ONLY
Hasselt
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze nieuwe winkel van ONLY in Hasselt ! ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
Wens je meer informatie dan kan je contact opnemen met Tessy Wijgaerts, HR-manager op 011 28 05 03. Groep MSI staat voor medisch-sociale initiatieven van CM…
Agilitas
Houthalen
Zoek jij een studentenjob en heb je regelmatig lesvrije dagen? Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen. Je hebt oog voor detail.
Voor een klant van ons, een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent voor de herfstvakantie en op zaterdag. Je zal voornamelijk achter de kassa staan.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Agilitas
Bree
Verder ben je teamgericht, nauwkeurig en kan je goed hoofdrekenen. Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop?
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.