Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Aubel

Page 1 of 13 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
TopAngels
Lanaken
Je kan werken als jobstudent. Voor een gloednieuwe bakkerij in Lanaken centrum zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor tijdens het schooljaar,…
Agilitas
Maasmechelen
Dan ben jij onze kandidaat! Voor een eetzaak te Maasmechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?
Agilitas
Maasmechelen
Voor een job in de horeca kan je een eerste ervaring in de horeca voorleggen. Voor een job in de verkoop, kan je ervaring voorleggen met het vullen van rekken…
Kan je goed overweg met een computer en heb je interesse om te leren bedrukken, dan ben jij de geknipte persoon voor deze job. TEMPS DE TRAVAIL :Temps partiel.
Voor onze klant te Riemst, een firma die doet in auto-onderdelen, zijn we op zoek naar een student die de website en social media kan beheren.
Wil je graag een uitdagende studentenjob? Kassawerk, stoffen knippen, klantenbestellingen uitboeken, orders opmaken,.. Voor jou is niets teveel!
Neem dan snel contact op met Konvert Interim Maasmechelen. Voor Nelissen Steenfabrieken in Lanaken zijn we op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn om te…
Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed. Je bent minimum 1 jaar in het bezit van je rijbewijs. Dan ben jij onze kandidaat.