Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 389 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van VERO MODA in Wijnegem! Een gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid;
Antwerp (city)
“Super leuk team, goed bereikbaar (in hartje centrum) en iedere keer weer leuke ervaringen”. Dan zijn wij op zoek naar jou als Parttime Verkoopmedewerker in…
Agilitas
Putte
Neem dan vlug een kijkje in onze vacature. Hou je van gezond eten zoals groenten en fruit en ben je op zoek naar een studentenjob ? Wij helpen jou graag verder.
Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. Een studentenjob in de buurt.
Lago
Lier
Ook wanneer je deze expertise nog niet optimaal bezit, sta je open om zo veel en zo goed mogelijk bij te leren om je job optimaal te kunnen uitvoeren.
Agilitas
Zandhoven
Je zoekt een job in de schoolvakanties, maar bent ook beschikbaar in de weekends tijdens het hele jaar. Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou!
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Agilitas
Kontich
Voor een klant zijn wij op zoek naar jobstudenten in het weekend. Zoek jij nog een bijverdienste voor in het weekend in voormiddagen?
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.