Jobstudent jobs in Brucargo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 260 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
DONKI
Leuven
Een boeiende job waarin je je vaardigheden en kennis door middel van voortdurende vormingen kan ontwikkelen en verruimen. Poets en onderhoud keuken en zaal.
TopAngels
Kampenhout
Je kan werken als jobstudent; Voor een prachtige zaak in Kampenhout, zoeken we een jobstudent die elke zaterdag een centje wil bijverdienen.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
Bel ons dan op via 09/386 83 33 of contacteer ons via mail op deinze.interim@konvert.be - Je hebt ervaring in een frituur of in de horeca.
Beschikt nog over voldoende uren om als jobstudent te werken (te bewijzen via attest student@work). Familiehulp is op zoek naar een positief ingestelde en…
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.