Jobstudent jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 262 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Beschikt nog over voldoende uren om als jobstudent te werken (te bewijzen via attest student@work). Familiehulp is op zoek naar een positief ingestelde en…
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
DONKI
Leuven
Een boeiende job waarin je je vaardigheden en kennis door middel van voortdurende vormingen kan ontwikkelen en verruimen. Poets en onderhoud keuken en zaal.
Pianofabriek
Sint-Gillis
Je wordt op regelmatige basis ingezet, meestal tijdens het weekend en ’s avonds maar soms ook overdag en in één van de volgende shiften:
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
We zijn nog dringend op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken in Mechelen. Dan zijn we naar jou op zoek!
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Deze vacature is voor 3 tm 12 uur per week op woensdag en zaterdag BijnbspHunkemöllernbspdoen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze…