Jobstudent jobs in Bruxelles Uccle

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 168 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Sint-Pieters-Leeuw +2 locations
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Beschikt nog over voldoende uren om als jobstudent te werken (te bewijzen via attest student@work). Familiehulp is op zoek naar een positief ingestelde en…
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
Deze vacature is voor 3 tm 12 uur per week op woensdag en zaterdag BijnbspHunkemöllernbspdoen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze…
Pianofabriek
Sint-Gillis
Je wordt op regelmatige basis ingezet, meestal tijdens het weekend en ’s avonds maar soms ook overdag en in één van de volgende shiften:
Agilitas DEINZE
Asse
Als jobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel ernetjes bijligt en dat de klanten op een vriendelijke manier worden verdergeholpen.
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
We zijn nog dringend op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken in Mechelen. Dan zijn we naar jou op zoek!