Jobstudent jobs in Eeklo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 343 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van VERO MODA in Gent! Een gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid;
Lago
Bruges
Ook wanneer je deze expertise nog niet optimaal bezit, sta je open om zo veel en zo goed mogelijk bij te leren om je job optimaal te kunnen uitvoeren.
Dagelijks staan meer dan 1310 medewerkers en meer dan 135 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect,…
Agilitas
Adegem
Ben je 18jaar of ouder en nog op zoek naar een toffe vakantiejob? Wij hebben een goedverdiende studentenjob in de productie voor jou! Je werkt in 2 ploegen.
Heb je interesse in een job in de verkoop? Een vakantie job in een aangename werksfeer en met een aantrekkelijk salaris. Onze klant is 100% een familiebedrijf.
Job in jouw eigen streek. Het takenpakket van onze Postbode (Jobstudent) (m/v): Dit zowel met wagen als met fiets. Je bent een vroege vogel.
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Jumpsquare
Bruges
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.