Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Eernegem

Page 1 of 256 jobs
Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. Een studentenjob in de buurt.
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem dan kosteloos contact met ons op via Whatsapp:
Curando
Eernegem +1 location
Dan ben jij de jobstudent die we zoeken! Op zoek naar een Jobstudent zorg - WZC Sint-Anna (Eernegem). Zo dragen we bij tot de verwezenlijking van persoonlijk…
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
Woon en Zorgcentrum SINT-ANNA
Eernegem
**Dan ben jij de jobstudent die we zoeken!***. **Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je een centje bijverdienen tijdens de schoolvakanties, weekends…
Groupe Pierre & Vacances - Center Parcs
De Haan
Dan ben je bij Sunparks De Haan aan het juiste adres! Indien interesse, twijfel dan niet om ons te contacteren! Banen op het park - Winkels.
“Super leuk team, goed bereikbaar (in hartje centrum) en iedere keer weer leuke ervaringen”. Dan zijn wij op zoek naar jou als Parttime Verkoopmedewerker in…
Agilitas
Blankenberge
Voor de Action-winkel te Blankenberge zoeken wij gemotiveerde studenten die een centje bij willen verdienen tijdens de week en/of de weekends!
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.