Jobstudent jobs in Enghien

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 64 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
U hebt een goed voorkomen en u bent gedienstig, dynamisch, hands on, nauwkeurig en respectvol. WANT IN DE MOOISTE TUINEN SCHUILEN DE GROOTSTE TALENTEN...
Meerbeke
Een afwisselende job in een dynamische onderneming. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
Humbeek
In het bezit van een rijbewijs + wagen of geraak je heel makkelijk met de fiets in Grimbergen? Aarzel dan zeker niet te solliciteren met jouw CV + foto.
Herzele
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Agilitas
Erembodegem
Bezorg ons dan zeker snel je CV! Voor één van onze klanten houden we woensdag 23 oktober een jobdag ter aanvulling van de huidige studentenpool.
Anders dan bij andere retailers zoeken wij namelijk niet zomaar ‘een verkoper' of verkoopster'. Als dat zo is, dan ben jij misschien wel een van onze nieuwe…
Pianofabriek
Sint-Gillis
Je wordt op regelmatige basis ingezet, meestal tijdens het weekend en ’s avonds maar soms ook overdag en in één van de volgende shiften: