Jobstudent jobs in Fléron

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 24 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Agilitas
Tongeren
Wij zoeken studenten die willen meewerken aan het onderhoud van het zwembad (= onderhoud kleedkamers, wc's & diverse ruimtes). Fysiek werk schrikt je niet af.
Agilitas
Tongeren
Dan hebben wij een leuke studentenjob voor jou! Ben je student en heb je een brevet hoger redder? Als student - redder zal je toezicht houden bij het zwembad.
Agilitas
Tongeren
Wij zoeken een student(e) die graag een centje wilt bijverdienen in het weekend en/of tijdens de week. Je hebt passie voor mode! Je werkt graag in de mode.
Agilitas
Tongeren
Op zoek naar een studentenjob? Wij zoeken studenten voor diverse opdrachten : Verkopen van kledij, rekkenvuller in supermarkten, redder in zwembad,…
Agilitas Tongeren
Tongeren
Wij zijn steeds op zoek naar jobstudenten voor verschillende klanten. Zowel voor weekendwerk als werk tijdens lesvrije dagen of enkel tijdens vakantieperiodes.
Agilitas
Tongeren
Als student heb je verschillende taken =. Opruimen & onderhouden van de winkel. Je bent student en wilt graag een centje bij verdienen tijdens de week en of in…
Saint-Georges
Je bent praktisch ingesteld, dynamisch en plichtsbewust om goed werk te leveren; Je takenpakket is dan ook uitgebreid en uitdagend: Je werkt vlot met MS Office.
Agilitas Tongeren
Tongeren
Als student - redder zal je toezicht houden bij het zwembad. Daarnaast ben je ook bereid bij drukke momenten om te helpen aan de balie (bv bezoekers info geven)…
Maasmechelen
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.