Jobstudent jobs in Ghent

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 357 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Agilitas
Nazareth
Voor een supermarkt in Eke Nazareth zijn wij opzoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je helpt de goederen op zijn plaats te zetten. Je kan in het weekend werken.
Massimo Dutti , onderdeel van de groep Inditex, beschikt over meer dan 600 winkels in meer dan 60 landen wereldwijd.
TOO GOOD TO GO APS
Ghent
30% of food produced is wasted. We are on a mission to change that.**. Too Good To Go is a mobile app which reduces food waste by making surplus food from cafes…
Ralet
Ghent
Je leert alles over schoenen 'on the job'. Als jobstudent bij Ralet ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt een open en positieve ingesteldheid.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Coolblue
Ghent
Als Jobstudent Bezorging rijd je met een chauffeur naar verschillende adressen in de regio. Je hebt een goed humeur. Je beheerst de Nederlandse taal goed.
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.