Jobstudent jobs in Gits

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 365 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. Brugsesteenweg 389 B, 8800 Roeselare.
Jumpsquare
Bruges
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
Je bent 18 jaar of ouder en je mag nog werken als jobstudent. Napoleon Games zoekt jobstudenten voor de speelzalen in Knokke en Lichtervelde (M/V).
Agilitas
Roeselare
Voor een voedingsbedrijf te Roeselare, zijn wij op zoek naar jobstudenten die tijdens de grote vakantie nog 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te…
Voor onze klant Fluvius (fusie van vroegere Eandis en Infrax) gaan wij nog op zoek naar een jobstudent voor de maand september.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.