Jobstudent jobs in Haasrode

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 144 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van VERO MODA in Leuven! Een gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid;
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur (1 jaar), voltijds of deeltijds, met kans op verlenging. Je kijkt templates na op hun correctheid.
Agilitas
Leuven
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job. Voor een frituur in Leuven zijn wij op zoek naar jobstudenten! Heb jij op vaste dagen geen les en zou je graag een…
Je hebt bij voorkeur ervaring in de retailsector en voldoet aan de voorwaarden om als jobstudent te mogen werken. Je bent minstens 16 jaar oud.
Wieni
Leuven
We bieden een gevarieerde job met een interessant salaris. Interesse om als jobstudent aan de slag te gaan ? Wat wordt er van jou verwacht?
UPC KU Leuven
Leuven
Je draagt als gemotiveerde job- of werkstudent verpleegkunde bij aan kwalitatieve zorgverlening binnen de diverse zorgprogramma’s.
We bieden je een voltijdse of deeltijdse (80%) tewerkstelling voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Green Office behoort tot deze dienst.
Voor een bekende firma in het researchpark in Haasrode zoeken wij 2 jobstudenten die op zaterdag 21/09 van 14:00 tot 22:00 het onthaal willen verzorgen.