Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Harelbeke

Page 1 of 358 jobs
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Waar vind je dat nog:
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent verkoper in onze winkel in Kuurne! Een gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid;
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
Lago
Zwevegem
Ben je een student (+18 jaar) die houdt van een afwisselende job, niet bang om de handen uit de mouwen te steken,. Met een lach verwelkom je elke klant.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Agilitas
Izegem +1 location
Wij zijn op zoek naar jobstudenten die geregeld beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een supermarkt. Je staat in voor de verkoop van goederen.
Agilitas
Roeselare
Voor een voedingsbedrijf te Roeselare, zijn wij op zoek naar jobstudenten die tijdens het schooljaar 1 of meerdere dagen beschikbaar zijn om te werken.
Jumpsquare
Wevelgem
Indien je ook op de Jump Area zal werken, heb je een sportopleiding genoten (al dan niet afgerond) en heb je een EHBO certificaat (of ben je bereid deze te…