Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Hasselt

Page 1 of 204 jobs
ONLY
Hasselt
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze nieuwe winkel van ONLY in Hasselt ! ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Wens je meer informatie dan kan je contact opnemen met Tessy Wijgaerts, HR-manager op 011 28 05 03. Groep MSI staat voor medisch-sociale initiatieven van CM…
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Jumpsquare
Hasselt
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
Spontaan solliciteren kan natuurlijk ook! Je dient te beschikken over eigen vervoer of je kan je makkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer.
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.