Jobstudent jobs in Hasselt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 186 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Verzamel alles wat de winkels bestellen.
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
Jumpsquare
Hasselt
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Agilitas
Hasselt
Voor een winkel te Kuringen zijn we op zoek naar gedreven Jobstudenten. Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Limburg.net
Hasselt
Gaande van de taken, het proefiel dat we zoeken tot ons aanbod. Er is geen diploma vereist. (minimum 17 jaar) die op zaterdag op het recyclagepark willen werken…
Agilitas
Zonhoven
Dan is deze job iets voor jou! Ben jij een jobstudent met commerciële flair die marktgangers op zondagmorgen gelukkig wil maken met heerlijke kip?