Jobstudent jobs in Herentals

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 240 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. Koning Boudewijnlaan 2, 2250 Olen.
CASA Belgium
Olen
Je geeft onze klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice.
Agilitas
Herentals
Indien je beschikt over een rijbewijs + voertuig is dit een pluspunt (extra verplaatsingsvergoeding is voorzien). Dan ben jij de animator die we zoeken!
Van Oirschot
Herentals
Kan je je vrijmaken op woensdagnamiddag of op de andere weekdagen van 18u00-22u00 stel dan zeker je kandidatuur zodat je mee kan opgenomen worden in de…
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van VERO MODA in Wijnegem! Een gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid;
Je geeft onze klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice.
Care.be
Herentals +2 locations
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten vanaf begin juli tot eind augustus voor de regio Herentals.
Werken bij het Wit-Gele Kruis is meer dan een job. Dan kan je bij ons als jobstudent zorgkundige werken. Zodra je afgestudeerd bent, kan je een verpleegkundig…
Agilitas
Putte
Neem dan vlug een kijkje in onze vacature. Hou je van gezond eten zoals groenten en fruit en ben je op zoek naar een studentenjob ? Wij helpen jou graag verder.