Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Herstal

Page 1 of 37 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Agilitas
Tongeren
Wij zoeken studenten die willen meewerken aan het onderhoud van het zwembad (= onderhoud kleedkamers, wc's & diverse ruimtes). Fysiek werk schrikt je niet af.
Agilitas
Tongeren
Op zoek naar een studentenjob? Wij zoeken studenten voor diverse opdrachten : Verkopen van kledij, rekkenvuller in supermarkten, redder in zwembad,…
Agilitas
Tongeren
Wij zoeken een student(e) die graag een centje wilt bijverdienen in het weekend en/of tijdens de week. Je hebt passie voor mode! Je werkt graag in de mode.
Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. Een studentenjob in de buurt.
Agilitas
Tongeren
Dan hebben wij een leuke studentenjob voor jou! Ben je student en heb je een brevet hoger redder? Als student - redder zal je toezicht houden bij het zwembad.
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
TopAngels
Lanaken
Je kan werken als jobstudent. Voor een gloednieuwe bakkerij in Lanaken centrum zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor tijdens het schooljaar,…
Agilitas
Tongeren
Als student heb je verschillende taken =. Opruimen & onderhouden van de winkel. Je bent student en wilt graag een centje bij verdienen tijdens de week en of in…
Saint-Georges
Je bent praktisch ingesteld, dynamisch en plichtsbewust om goed werk te leveren; Je takenpakket is dan ook uitgebreid en uitdagend: Je werkt vlot met MS Office.