Jobstudent jobs in Jette

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 284 jobs
Agilitas
Dilbeek +1 location
Je bent teamgericht, precies en kunt goed hoofdrekenen. Van oorsprong is het een Nederlandse organisatie met meer dan 850 winkels in Nederland, België,…
Bruxelles Berchem-Sainte-Agathe +8 locations
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Je werkt als jobstudent op het secretariaat Pediatrie. Je kan goed werken in teamverband en je hebt zin voor communicatie. Je bent minstens 18 jaar oud.
Departement Werk En Sociale Economie
Schaarbeek
Als jobstudent zal je vooral ingezet worden voor voorbereiding en de ondersteuning van communicatieprojecten en -activiteiten. Je voelt je goed in een team.
Agilitas
Zaventem
Dan is deze job bij Albert Heijn iets voor jou! Heb je zin om een centje bij te verdienen? Sta je graag in de verkoop? Help je graag klanten verder?
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
Sint-Jans-Molenbeek
Wat jouw academisch parcours ook is, wij verwelkomen jou als student binnen onze Support Services in Brussel of in Zellik. Je bent minimum 15 jaar.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Amplo
Groot-Bijgaarden
Dan hebben wij misschien wel een plaatsje voor je vrij. Heb je een vlotte babbel en schrikt telefonisch contact je niet af? Leg je graag contact met mensen?
Swapfiets
Brussels
Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs; Dan zorgen wij ervoor dat er binnen 1 dag een werkende Swapfiets voor de deur staat. Ken jij de stad op je duimpje?