Jobstudent jobs in Kerkhove

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 221 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Agilitas
Deinze
Als jobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat de klanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen.
Jumpsquare
Wevelgem
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN ALS JOBSTUDENT IN KUURNE: Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent verkoper in onze winkel in Kuurne!
Lago
Zwevegem
Ben je een student (+18 jaar) die houdt van een afwisselende job, niet bang om de handen uit de mouwen te steken,. Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!
ONLY
Kortrijk
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent (voor maandag en/of dinsdag) voor onze winkel van ONLY in Kortrijk ring! We look forward to hearing from you!
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Dan is deze job als jobstudent misschien wel voor jou weggelegd. Je komt terecht in een winkel in het centrum van Avelgem waar je je opleiding on the job krijgt…