Jobstudent jobs in Kermt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 189 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klant te Hasselt van 30/08 tot 06/09.
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Verzamel alles wat de winkels bestellen.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Care.be
Hasselt
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klant te Hasselt van 30/08 tot 06/09.
Jumpsquare
Hasselt
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Agilitas
Zonhoven
Dan is deze job iets voor jou! Ben jij een jobstudent met commerciële flair die marktgangers op zondagmorgen gelukkig wil maken met heerlijke kip?
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van de winkel: Je bent minimum 18 jaar.