Jobstudent jobs in Kuurne

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 349 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
ONLY
Kortrijk
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent (voor maandag en/of dinsdag) voor onze winkel van ONLY in Kortrijk ring! We look forward to hearing from you!
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
WONEN REGIO KORTRIJK
Kortrijk
*Wonen Regio Kortrijk heeft op het grondgebied Kortrijk een huurpatrimonium van meer dan 2500 woningen. Projecten met koopwoningen worden voor de ganse regio…
Dan ben je de ideale jobstudent voor ons Facility-team! En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt. Je hebt een goeie kennis van MS office.
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. Brugsesteenweg 389 B, 8800 Roeselare.
ST VINCENTIUS V.V.O.
Kortrijk
Wij zoeken ondersteuning in het weekend! Op basis van welke dagen lukken voor u, kan je bij ons werken als student in de thuisverpleging.
Agilitas
Waregem
Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Waregem: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee…