Jobstudent jobs in Liège (city)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Eurostraat 1 3500 Hasselt BELGIQUE
Liège (city)
Stuur dan snel je cv door naar hasselt_911@randstad.be! Wikipower is een platform voor groepsaankopen energie in België. Je werkt daarnaast ook heel nauwkeurig.
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Saint-Georges
Je bent praktisch ingesteld, dynamisch en plichtsbewust om goed werk te leveren; Je takenpakket is dan ook uitgebreid en uitdagend: Je werkt vlot met MS Office.
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
Agilitas
Maasmechelen
Dan ben jij onze kandidaat! Voor een eetzaak te Maasmechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?
Kan je goed overweg met een computer en heb je interesse om te leren bedrukken, dan ben jij de geknipte persoon voor deze job. TEMPS DE TRAVAIL :Temps partiel.
Stuur dan snel je cv door naar hasselt_911@randstad.be! Dan moet je bij Randstad zijn. Want werken is volgens ons typisch zo'n situatie waarin 1+1 veel meer is…
Als student magazijnier kan jouw takenpakket bestaan uit: Het ontvangen van binnenkomende goederen ( laden/ lossen). Het verpakken van uitgaande goederen.
Agilitas
Maasmechelen
Voor een job in de horeca kan je een eerste ervaring in de horeca voorleggen. Voor een job in de verkoop, kan je ervaring voorleggen met het vullen van rekken…
Solliciteer dan snel via sinttruiden@vivaldisinterim.be. Voor onze klant gelegen te Tongen actief in het maken en plaatsen van ramen en deuren zijn we op zoek…