Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 287 jobs
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
A little bit of history. Lacoste, the story of an iconic brand. A love for the game, a passion for innovation and a certain French elegance.
En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Verzamel alles wat de winkels bestellen.
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klant te Hasselt van 30/08 tot 06/09.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Ben je gepassioneerd door de bereiding van eten, de perfectie van een goed gebakken burger? Wist je dat we jaarlijks meer dan 300 studenten tewerkstellen?
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Care.be
Hasselt
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klant te Hasselt van 30/08 tot 06/09.