Jobstudent jobs in Mouscron

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 239 jobs
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Dan ben je de ideale jobstudent voor ons Facility-team! En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt. Je hebt een goeie kennis van MS office.
Care.be
Kortrijk
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie bij onze klant regio Kortrijk.
Decock Plants
Comines
Als student wordt je ingeschakeld in diverse afdelingen binnen onze productie. Zoals onder andere steken van plantenstekken, inpak, maken van karren, inpotten,…
Lago
Zwevegem
Je toont op verschillende vlakken initiatief om je job optimaal uit te kunnen voeren. Wij bieden jou een veelzijdige job met diverse verantwoordelijkheden en…
Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. Brugsesteenweg 389 B, 8800 Roeselare.
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Agilitas Professional
Comines-Warneton
Rijbewijs B en bereid zijn om in West-Duitsland te reizen. Voor onze klant zijn we op zoek naar een student die commercieel kan werken in Duitsland.