Jobstudent jobs in Néchin

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 114 jobs
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Jumpsquare
Wevelgem
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN ALS JOBSTUDENT IN KUURNE: Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent verkoper in onze winkel in Kuurne!
ONLY
Kortrijk
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent (voor maandag en/of dinsdag) voor onze winkel van ONLY in Kortrijk ring! We look forward to hearing from you!
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
Je taken bestaan uit het goed afhandelen van de aankopen van de klant & het op orde zetten van de winkel. Je bent goed met cijfers.
Lago
Zwevegem
Ben je een student (+18 jaar) die houdt van een afwisselende job, niet bang om de handen uit de mouwen te steken,. Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!
Stad Wervik
Wervik
We bieden een gevarieerde job met een interessant salaris. Op zoek naar een Jobstudent voor de kinderopvang. Interesse om als jobstudent aan de slag te gaan ?