Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Neerpelt

Page 1 of 107 jobs
Agilitas
Pelt
Voor een bakkerij in Pelt zijn wij op zoek naar jobstudenten winkelbediendes (18+)voor het weekend: Je wordt tewerkgesteld in de bakkerij als verkoopsmedewerk…
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Agilitas
Neerpelt
Als jobstudent consulent staat u in voor: Heeft u 2 of meerdere schoolvrij dagen en had u deze graag gevuld met een aangename job waar veel afwisseling mogelijk…
Agilitas
Overpelt
Voor een grote meubelzaak in Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (+18j) die beschikbaar zijn op vrij, za, zo en/of ma.
JOBSTUDENT SCHOONMAAK - FLEXIBELE WERKTIJDEN (M/V). Je bent een gemotiveerde jobstudent (18+) die graag een centje bij wilt verdienen.
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
Agilitas
Beringen
Wil jij als student bij Action Beringen werken en heb je regelmatig lesvrije dagen? Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen.
Heusden-Zolder
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van het magazijn: Je bent minimum 18 jaar.