Jobstudent jobs in Oostduinkerke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 144 jobs
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze winkel van ONLY in Nieuwpoort! ONLY NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Slagerij Dierendonck
Sint-Idesbald
We bieden jou een job in een aangenaam familiebedrijf waar je zult werken met kwalitatieve producten. Bekijk de route naar je werk.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Jobstudent traiteurafdeling Carrefour De Panne. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel…
Je bent 18 jaar of ouder en je mag nog werken als jobstudent. Napoleon Games zoekt jobstudenten voor Adinkerke en De Panne (M/V). Waar kan je op rekenen?:
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Het OCMW Nieuwpoort - woonzorgcentrum De Zathe - is voor augustus 2019 nog op zoek naar jobstudenten verzorging. Enkel online sollicitaties komen in aanmerking.
Agilitas
Nieuwpoort
Als jobstudent sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken. Je bent een goede werker en hebt een goed werktempo;
Is deze job iets voor jou? Goesting gekregen in deze job? Liefst ook met een goed werkende telefoon ;-). Voor een telecomwinkel in Nieuwpoort zijn wij op zoek…