Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Opglabbeek

Page 1 of 186 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
A little bit of history. Lacoste, the story of an iconic brand. A love for the game, a passion for innovation and a certain French elegance.
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Agilitas
Pelt
Voor een bakkerij in Pelt zijn wij op zoek naar jobstudenten winkelbediendes voor het weekend: Je wordt tewerkgesteld in de bakkerij als verkoopsmedewerk(st)er.
Als student verkoper is het jouw job om klanten zo goed en vriendelijk mogelijk te helpen. Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job?
Ben je gepassioneerd door de bereiding van eten, de perfectie van een goed gebakken burger? Wist je dat we jaarlijks meer dan 300 studenten tewerkstellen?
Jumpsquare
Hasselt
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
Als Student / zaterdaghulp assisteer je onze vaste medewerkers op het gebied van kassa, verkoop, opbouwen van de machines, demonstratie, magazijn en…