Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Rekkem

Page 1 of 233 jobs
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Agilitas
Deinze
Als jobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat de klanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen.
JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN ALS JOBSTUDENT IN KUURNE: Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent verkoper in onze winkel in Kuurne!
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
ONLY
Kortrijk
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent (voor maandag en/of dinsdag) voor onze winkel van ONLY in Kortrijk ring! We look forward to hearing from you!
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.
KPNI BELGIUM
Melle
€13 per uur
Ondersteuning bieden op verschillende social media voor onze opleidingen die we organiseren. De communicatie met onze community bestaat uit:
Golfschool Gent
Drongen
Kortom, een afwisselende en boeiende klantgerichte job met zowel een administratieve/financiële als een organisatorische en een commerciële inslag.
Agilitas
Sint-Denijs-Westrem
Je spreekt zeer goed Nederlands. Voor een sportwinkel regio Wetteren is Agilitas Gent-Zeehaven op zoek naar jobstudenten die op 5 november 2019 van 15.00-19.00…