Jobstudent jobs in Soignies

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 13 jobs
U hebt een goed voorkomen en u bent gedienstig, dynamisch, hands on, nauwkeurig en respectvol. WANT IN DE MOOISTE TUINEN SCHUILEN DE GROOTSTE TALENTEN...
Morlanwelz Morlanwelz-Mariemont
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
In het bezit van een rijbewijs + wagen of geraak je heel makkelijk met de fiets in Grimbergen? Aarzel dan zeker niet te solliciteren met jouw CV + foto.
Mevr. Annelies Vanderpooten
Halle
Je kan ingewikkelde HR-materie op een simpele manier uitleggen én je kijkt kritisch naar je eigen job en team. En dat kan heel breed gaan:
Je kan ingewikkelde HR-materie op een simpele manier uitleggen én je kijkt kritisch naar je eigen job en team. En dat kan heel breed gaan:
STUDENTEN GEZOCHT VOOR SUPERMARKT (m/v). Te werken op zaterdag en/of zondag, uren af te spreken. Wat je van ons krijgt. Studentenjob op zaterdag en/of zondag.
Dan ben jij de kandidaat (m/v) die wij zoeken! Ben jij student en elke maandag beschikbaar om te werken al magazijnier? Het magazijn op orde houden.
Je beschikt over een eigen wagen en rijbewijs B. Vlotte en vrolijke Host(ess)en gezocht. Tijdens de activatiedagen zorg je voor de coördinatie en organisatie…
Express apply
Als jobstudent (+17) ben je beschikbaar op volgende data : Dan heb je 3 opties : Wat wij van jou verwachten. Voor deze studentenjob in Herne (Regio Ninove) ben…
Express apply
En een supertoffe en interactieve job. Als Host(ess) ga jij op 31 augustus in Vilvoorde: Meehelpen met de opbouw van een stand; Wat hebben we jou te bieden?
Express apply