Jobstudent jobs in Wilsele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 225 jobs
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Agilitas
Leuven
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job. Voor een frituur in Leuven zijn wij op zoek naar jobstudenten! Heb jij op vaste dagen geen les en zou je graag een…
Een diploma of ervaring is niet vereist. Op zoek naar een studentenjob tijdens de maanden juni, juli en/of augustus? Het bedrijf voorziet in een opleiding.
Hoe flexibeler jij je opstelt, hoe groter de kans op een job. Studentenarbeid is onderworpen aan enkele specifieke voorwaarden en vereisten.
UPC KU Leuven
Leuven
Je draagt als gemotiveerde job- of werkstudent verpleegkunde bij aan kwalitatieve zorgverlening binnen de diverse zorgprogramma’s.
Is deze job iets voor jou? Wij zoeken nog een jobstudent die vanaf 20/08 tot het einde van de vakantie kan helpen met afbraakwerken in de regio Leuven.
Medisch Centrum voor Huisartsen
Leuven
Ben je pas afgestudeerd als Medisch Laboratoriumtechnoloog, en wil je de opgedane kennis in de praktijk omzetten, dan is ons aanbod een mooie kans voor jou!
Würst
Leuven
Hebben we jou enthousiast gemaakt en en heb jij zin om jouw passie voor voeding te uiten bij Würst, stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV naar Frank@wurstdogs…
Start People rekruteert een jobstudent voor de Waterbar van de Watergroep. Je spreekt heel goed Nederlands. Je deelt gratis beker waters uit aan bezoekers.