Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Jobstudent jobs in Wilsele

Page 1 of 186 jobs
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Waar vind je dat nog:
Care.be
Leuven
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Care is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten schoonmaak op afroep voor onze klant in Leuven.
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Care is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten schoonmaak op afroep voor onze klant in Leuven.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
DONKI
Leuven
Een boeiende job waarin je je vaardigheden en kennis door middel van voortdurende vormingen kan ontwikkelen en verruimen. Poets en onderhoud keuken en zaal.
PVH Belux
Leuven
Bij Tommy Hilfiger doe je veel meer dan de functietitel doet uitschijnen. Heb je zonet op al de bovenstaande vragen 'ja' kunnen antwoorden, dan ben jij…
Agilitas
Holsbeek
Voor een winkel in Holsbeek zijn we dringend op zoek naar jobstudenten! ‘s Morgens bereid je de winkel voor op de komst van de klanten.
BESTSELLER BELGIUM
Leuven
* • Een gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid; Kleding en accessoires laten passen en een professionele mening geven over het goed staan.
Facilicom België
Zaventem
Een gevarieerde job, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Als jobstudent bewaking garandeer jij de veiligheid bij onze klant Brussels Airport die voor de volle…
Je hebt bij voorkeur ervaring in de retailsector en voldoet aan de voorwaarden om als jobstudent te mogen werken. Je bent minstens 16 jaar oud.