Jobstudent jobs in Zelem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 233 jobs
Agilitas
Paal
Dan is deze studentenjob zeker iets voor jou! Ben je op zoek naar een leuke studentenjob tijdens je lesvrije dagen? Ben je een nacht mens?
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Houthalen-Helchteren Houthalen +9 locations
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
ONLY
Hasselt
Solliciteer dan nu voor de functie van jobstudent voor onze nieuwe winkel van ONLY in Hasselt ! ONLY HASSELT IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Wens je meer informatie dan kan je contact opnemen met Tessy Wijgaerts, HR-manager op 011 28 05 03. Groep MSI staat voor medisch-sociale initiatieven van CM…
VISIONPOINT
Halen
Voor een winkel in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die heel het jaar in het weekend wilt werken en tijdens de vakanties.
VZW Sint-Annendael Grauwzusters
Diest
Een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur als jobstudent (ook mogelijk buiten de vakantieperiode). Je hebt een hart voor senioren en gaat graag en goed met hen…
Je krijgt een gevarieerde job met veel uitdagingen. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet.