Jobstudent jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 220 jobs
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van de winkel: Je bent minimum 18 jaar.
Hoe ziet je job eruit? Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Agilitas
Houthalen +1 location
Wil jij aan de slag als student (met lesvrije dagen) bij Action Houthalen? Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen. Je hebt oog voor detail.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Jumpsquare
Hasselt
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
Heusden-Zolder
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van het magazijn: Je bent minimum 18 jaar.
Heusden-Zolder
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van het magazijn: Je bent minimum 18 jaar.
En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Verzamel alles wat de winkels bestellen.