Jobstudent jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 223 jobs
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. … Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Dan verwelkomen wij jou graag in onze supermarkten, waar je de kans zal krijgen om met kwaliteitsproducten te werken en dit in teamverband met aangename collega…
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? … Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van de winkel: … Je bent minimum 18 jaar.
Hoe ziet je job eruit? … Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. … En we zijn goed op weg. … Lidl is er voor iedereen die telt.
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
Jumpsquare
Hasselt
Op zoek naar een JOBSTUDENT. Als JOBSTUDENT word je tewerkgesteld aan het Onthaal en in de Horeca. … Dan kan je ook ingezet worden in de Jump Area.
Agilitas
Houthalen +1 location
Wil jij aan de slag als student (met lesvrije dagen) bij Action Houthalen? … Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen. … Je hebt oog voor detail.
Heusden-Zolder
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? … Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van het magazijn: … Je bent minimum 18 jaar.
Heusden-Zolder
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? … Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van het magazijn: … Je bent minimum 18 jaar.
En we zijn goed op weg. … Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. … Verzamel alles wat de winkels bestellen.