Jobstudenten jobs in Beselare

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 47 jobs
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele…
Top Motors
Wevelgem
€2.020 per maand
De job als informant is perfect voor wie even wil proeven van de verkoop en zijn verkooptalent in de praktijk wil uittesten. Ook belangrijk is jouw houding.
BKO DE BOOMGAARD
Hooglede
Het gaat om een toffe job in een leuke omgeving. Werken volgens sociale en ethische normen. Je wordt verloond volgens de barema's.
Kortom een leuke en afwisselende job. Voor een firma in Dadizele gespecialiseerd in dierenbenodigdheden zijn wij op zoek naar meerdere jobstudenten die vrij…
Voor een bedrijf te Gullegem zijn we opzoek naar jobstudenten die zich kunnen vrijmaken in september . Ben je op zoek naar een vakantiejob in september ?
Je bent minstens 16 jaar (sommige afdelingen 18 jaar). Je bent minstens 3 opeenvolgende weken beschikbaar in de periode juli - augustus - september.
We zoeken jobstudenten voor de kassa in een supermarkt . Laat dan snel iets weten op 051/50.22.67. Heb jij interesse om een centje bij te verdienen ?
Titeca
Roeselare
Voor de maand juli kijken wij steeds uit naar jobstudenten ter ondersteunining van onze klantverantwoordelijken. Dit voor onze verschillende kantoren.
Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je bent bereid tot ploegwerk.
Een attractief loon voor een job in 2 ploegen, waarbij je dus lekker veel zakgeld kunt verdienen. Is deze job iets voor jou? Je bent minstens 18 jaar.