Jobstudenten jobs in East Flanders

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 121 jobs
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Agilitas
Melle
Voor de Action in Melle is Agilitas Gent op zoek naar jobstudenten, die door het jaar op regelmatige basis kunnen werken.
Care.be
Ghent
Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klanten in de regio Gent. Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen?
Claerhout Communicatiehuis
Ghent
Een boeiende job in een aangename werkomgeving aan de rand van bruisend Gent. Je communiceert vlot in het Nederlands. Je zorgt ervoor dat de klant tevreden is.
Terre Bleue
Nazareth
Ben je op zoek naar een vakantiejob in de verkoop, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor de zomermaanden zijn wij op zoek naar jobstudenten voor onze…
Zorg-Saam
Kaprijke
Gedurende de schoolvakanties en ook weekends tijdens het schooljaar hebben we altijd jobstudenten nodig. Voor meer info omtrent uren en taken:
Mevr. Fanny Yde
Ghent
Niveau non précisé Domaine non précisé. Een voltijdse job met een goede verloning - In een jonge, levendige zaak met een ongedwongen sfeer - Een aantrekkelijk…
Agilitas
Merelbeke
Je volgt een opleiding elektriciteit, welke richting dan ook. Agilitas Gent is op zoek naar jobstudenten elektriciteit. Ook een dag per week is al voldoende.
APZ Sint-Lucia
Saint-Nicolas
Wij zijn op zoek naar jobstudenten verpleegkunde (1ste, 2de en 3de-jaarsstudenten) voor de maanden juli en augustus ter ondersteuning van de verpleegequipes op…
Culinor
Destelbergen
Je bent minimum 18 jaar. Je gesproken en geschreven kennis van Nederlands is zeer goed. Culinor NV - site Houtstraat 46, 9070 Destelbergen.