Jobstudenten jobs in Enghien

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
Onthaalmedewerkers, kassabedienden, ticketverkopers, bedienden in de shops en verkooppunten (voor deze functies is tweetaligheid Frans/Nederlands noodzakelijk,…
Groot-Bijgaarden
Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst. Je verzorgt de kwaliteit en de service naar de klant toe volgens de norm Colmar.
Qjobs
Ninove
Help je graag de mensen verder met een brede glimlach en is een job in de verkoop echt iets voor jou? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!
Sint-Martens-Lennik
Je spreekt vlot Nederlands om klanten te woord te staan in de winkel. Ben jij op zoek naar een toffe studentjob tijdens de weekends of in de week?
Je managet de medewerkers en jobstudenten van je afdeling (opleiding, omkadering). Je takenpakket is dan ook uitgebreid en uitdagend:
Bij Colruyt Group hebben we immers een breed aanbod aan opleidingen voor onze medewerkers (en daar kan jij dus ook van genieten!). En dat kan heel breed gaan:
Mevr. Annelies Vanderpooten
Halle
Bij Colruyt Group hebben we immers een breed aanbod aan opleidingen voor onze medewerkers (en daar kan jij dus ook van genieten!). En dat kan heel breed gaan:
personeelsdienst OCMW
Itterbeek
Je hebt je opleiding tot zorgkundige in het Nederlands gevolgd of je hebt je basis en secundair onderwijs in het Nederlands gevolgd of je kan een taalattest B1…
Voor een inventarisatie bij onze klant te Geraardsbergen zijn wij op zoek naar jobstudenten die éénmalig kunnen werken op 14/10/2019. De inventaris start om 7u.
Je voert sollicitatiegesprekken met jobstudenten. Verrijk je stijl met onze exclusieve collecties unieke statement items uit ons uitgebreid aanbod en de laatste…