Jobstudenten jobs in Laken

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 73 jobs
Groot-Bijgaarden
Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst. Je verzorgt de kwaliteit en de service naar de klant toe volgens de norm Colmar.
Pilar
Brussels +1 location
Voor de werking in ons nagelnieuw Pilargebouw op de campus van de VUB in Elsene breiden we onze poule met jobstudenten uit. Een steunzuil voor en door jongeren.
Je beheerst het Nederlands en het Engels uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling. Je stuurt stagiair(e)s en jobstudenten aan voor het opvolgen van…
Je wordt als jobstudent tewerkgesteld in de zorg van. Je voldoet aan de voorwaarden voor een studentenjob. (minimum 15 jaar, 3de jaar midd elbaar onderwijs en…
Voor deze job spreek je perfect Nederlands en/of Frans. Je gebruikt je commerciële overtuigingskracht dag in dag uit en weet zo bedrijven te overtuigen in te…
Je coördineert het team van jobstudenten en de vrijwilligers. Je bent in staat om een groep van jobstudenten aan te sturen en te begeleiden.
Qjobs
Ninove
Help je graag de mensen verder met een brede glimlach en is een job in de verkoop echt iets voor jou? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!
Sint-Martens-Lennik
Je spreekt vlot Nederlands om klanten te woord te staan in de winkel. Ben jij op zoek naar een toffe studentjob tijdens de weekends of in de week?
Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs, fietsen kan ook! Toffe weekend-/ vakantiejob met verantwoordelijkheid. Je kan werken als zorgkundige.
Flexibel uurrooster, die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Het bedrijf voorziet in een opleiding.