Jobstudenten jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 60 jobs
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Wij zoeken jobstudenten zowel voor gedurende het schooljaar en de vakantieperiodes! Je kan Nederlands lezen, spreken en schrijven.
Agilitas
Roeselare
Agilitas Roeselare zoekt dringend gemotiveerde jobstudenten die willen werken in het weekend (vrijdag, zaterdag en/of zondag). Kortom voor ieder wat wils!
Agilitas
Roeselare
Je bent minstens 18 jaar! Voor een voedingsbedrijf te Roeselare, zijn wij op zoek naar jobstudenten die tijdens het schooljaar 1 of meerdere dagen beschikbaar…
We zoeken jobstudenten voor de kassa in een supermarkt . Laat dan snel iets weten op 051/50.22.67 Werken in het weekend, op zaterdagen en/of zondagvoormiddagen.
Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Een leuke vakantiejob in Roeselare.
vind!
Zwevezele
Dan bij JIJ de student die WIJ zoeken. Dan is dit een troef! Je bent 18 jaar of ouder. Je bent op zoek naar een vakantiejob met uitdaging.
Agilitas
Izegem +1 location
Wij zijn op zoek naar jobstudenten die geregeld beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een supermarkt. Je staat in voor de verkoop van goederen.
Lago
Bruges
Wij bieden jou een uitdagende job met ruime verantwoordelijkheid en sociale contacten in een sportieve en dynamische omgeving; Je woont in Brugge of omstreken.
Titeca
Roeselare
Voor de maand juli kijken wij steeds uit naar jobstudenten ter ondersteunining van onze klantverantwoordelijken. Dit voor onze verschillende kantoren.