Jobstudenten jobs in Lummen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 44 jobs
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Agilitas
Paal
Dan is deze job zeker iets voor jou! Ben je op zoek naar een studentenjob op je lesvrije dagen? Voor een groothandel van dierengeneesmiddelen en dierenvoeding…
Hasselt
Een afwisselende job in een dynamische onderneming. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en…
Agilitas
Hasselt
Wij zijn voor Action Kuringen namelijk op zoek naar gedreven Jobstudenten mét lesvrije dagen! Voor de Action in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die…
De Winning
Lummen +1 location
Functie voor in de keuken of in de bediening Profiel zowel door de week als weekendwerk Aanbieding verloning onder PC 302 Werkplek: De Winning, Lummen…
Agilitas
Sint-Truiden
Dan gaan wij op zoek naar gepaste job voor jou. Je job hoeft niet in lijn te liggen met je studies: Solliciteer dan voor alle functies op deze vacature!
Agilitas
Mol
Dan is deze job iets voor jou! Zoek jij een leuke studentenjob in een fijne supermarkt waar jij kan groeien tot volwaardig lid van het team?
VZW Sint-Annendael Grauwzusters
Diest
Je zit in je opleiding zorgkundige zesde of zevende jaar of in je opleiding verpleegkunde tweede of derde jaar. Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
Spontaan solliciteren kan natuurlijk ook! Je dient te beschikken over eigen vervoer of je kan je makkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer.