Jobstudenten jobs in Mariakerke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 88 jobs
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Claerhout Communicatiehuis
Ghent
Een boeiende job in een aangename werkomgeving aan de rand van bruisend Gent. Je communiceert vlot in het Nederlands. Je zorgt ervoor dat de klant tevreden is.
Agilitas
Melle
Voor de Action in Melle is Agilitas Gent op zoek naar jobstudenten, die door het jaar op regelmatige basis kunnen werken.
Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15. Je bent beschikbaar in de schoolvakanties voor een tijdelijke studentenjob als inpakker…
FANCY MEAT INDUSTRIES (AULA)
Ghent
In deze uitdagende job met uiteenlopende job inhoud zijn we op zoek naar een echte teamspeler. Een bachelorsdiploma is vereist (of minimum twee jaar ervaring in…
Terre Bleue
Nazareth
Ben je op zoek naar een vakantiejob in de verkoop, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor de zomermaanden zijn wij op zoek naar jobstudenten voor onze…
Agilitas
Merelbeke
Je volgt een opleiding elektriciteit, welke richting dan ook. Agilitas Gent is op zoek naar jobstudenten elektriciteit. Ook een dag per week is al voldoende.
Culinor
Destelbergen
Je bent minimum 18 jaar. Je gesproken en geschreven kennis van Nederlands is zeer goed. Culinor NV - site Houtstraat 46, 9070 Destelbergen.
Mevr. Fanny Yde
Ghent
Niveau non précisé Domaine non précisé. Een voltijdse job met een goede verloning - In een jonge, levendige zaak met een ongedwongen sfeer - Een aantrekkelijk…
NORMA
Ghent
Een voltijdse job met een goede verloning - In een jonge, levendige zaak met een ongedwongen sfeer - Een aantrekkelijk uurrooster: