Jobstudenten jobs in Mechelen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 103 jobs
Flexibel uurrooster, die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Het bedrijf voorziet in een opleiding.
Wij zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die hieraan mee willen werken, en ons willen helpen om onze bezoekers te blijven fascineren met ons aanbod.
Wij voorzien voor jullie een interne opleiding ( gegeven door onze eigen werknemers)voor al de aspecten van de job en van al de producten die wij verkopen.
Wij zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die hieraan mee willen werken, en ons willen helpen om onze bezoekers te blijven fascineren met ons aanbod.
Natuurpunt zoekt enthousiaste jobstudenten (minimum 18 jaar) om de natuur te promoten. Ben je minimum 18 jaar en heb je interesse?
Agilitas
Kontich
Voor een klant zijn wij op zoek naar jobstudenten in het weekend. Zoek jij nog een bijverdienste voor in het weekend in voormiddagen?
Sint-Jozefkliniek
Bornem
Een arbeidsovereenkomst voor jobstudenten voor bepaalde duur. Je bent minimum 18 jaar oud op het moment dat je tewerkgesteld wordt (15 jaar voor hoteldiensten).
Je beheerst het Nederlands en het Engels uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling. Je stuurt stagiair(e)s en jobstudenten aan voor het opvolgen van…
Groot-Bijgaarden
Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst. Je verzorgt de kwaliteit en de service naar de klant toe volgens de norm Colmar.
Je ben 18 jaar of ouder. Voor onze winkel in Zwijndrecht zoeken wij momenteel enthousiaste Jobstudenten voor wie klantenservice belangrijk is.