Jobstudenten jobs in Ramsdonk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 106 jobs
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Groot-Bijgaarden
Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst. Je verzorgt de kwaliteit en de service naar de klant toe volgens de norm Colmar.
Agilitas
Kontich
Voor een klant zijn wij op zoek naar jobstudenten in het weekend. Zoek jij nog een bijverdienste voor in het weekend in voormiddagen?
Sint-Jozefkliniek
Bornem
Een arbeidsovereenkomst voor jobstudenten voor bepaalde duur. Je bent minimum 18 jaar oud op het moment dat je tewerkgesteld wordt (15 jaar voor hoteldiensten).
Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs, fietsen kan ook! Toffe weekend-/ vakantiejob met verantwoordelijkheid. Je kan werken als zorgkundige.
Flexibel uurrooster, die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Het bedrijf voorziet in een opleiding.
Natuurpunt zoekt enthousiaste jobstudenten (minimum 18 jaar) om de natuur te promoten. Ben je minimum 18 jaar en heb je interesse?
Wij voorzien voor jullie een interne opleiding ( gegeven door onze eigen werknemers)voor al de aspecten van de job en van al de producten die wij verkopen.
Je bent minstens 16 jaar (sommige afdelingen 18 jaar). Je bent minstens 3 opeenvolgende weken beschikbaar in de periode juli - augustus - september.