Jobstudenten jobs in Tessenderlo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 60 jobs
Agilitas
Paal
Dan is deze job zeker iets voor jou! Ben je op zoek naar een studentenjob op je lesvrije dagen? Voor een groothandel van dierengeneesmiddelen en dierenvoeding…
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Agilitas
Mol
Dan is deze job iets voor jou! Zoek jij een leuke studentenjob in een fijne supermarkt waar jij kan groeien tot volwaardig lid van het team?
Een afwisselende job in een dynamische onderneming. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en…
Agilitas
Hasselt
Wij zijn voor Action Kuringen namelijk op zoek naar gedreven Jobstudenten mét lesvrije dagen! Voor de Action in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die…
Agilitas
Veerle
Leuke vakantiejob met correcte verloning. Voor onze klant te Veerle-Laakdal zoeken wij jobstudenten! Je werkt in het magazijn.
VZW Sint-Annendael Grauwzusters
Diest
Je zit in je opleiding zorgkundige zesde of zevende jaar of in je opleiding verpleegkunde tweede of derde jaar. Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
De Winning
Lummen +1 location
Functie voor in de keuken of in de bediening Profiel zowel door de week als weekendwerk Aanbieding verloning onder PC 302 Werkplek: De Winning, Lummen…
Agilitas
Hasselt
Tijdelijke job - optie tot verlenging. Je volgt jobstudenten op tijdens zomervakantie of bij bijzondere activiteiten. Je beschikt over een rijbewijs B.